انواع رنگ های مورد استفاده در صنعت ساختمان

ساخت موفقیت آمیز یک ساختمان مراحل زیادی را طی می کند. اتمام یکی از مهمترین مراحل است. در واقع، حتی اگر بخشی از پوسته نباشد، پایان هنوز یک مرحله حیاتی است. زیبایی شناسی و دکوراسیون ساختمان به حسن اجرای آن بستگی دارد. راه حل های تکمیلی مختلفی وجود دارد. اما، چیزی که در این مقاله […]

فهرست عناوین انواع رنگ های مورد استفاده در صنعت ساختمان

ساخت موفقیت آمیز یک ساختمان مراحل زیادی را طی می کند. اتمام یکی از مهمترین مراحل است. در واقع، حتی اگر بخشی از پوسته نباشد، پایان هنوز یک مرحله حیاتی است. زیبایی شناسی و دکوراسیون ساختمان به حسن اجرای آن بستگی دارد. راه حل های تکمیلی مختلفی وجود دارد.

رنگ سختمانی

اما، چیزی که در این مقاله قصد داریم در مورد آن صحبت کنیم، نقاشی ساختمان است. این کاملا طبیعی است زیرا جذابیت یک ساختمان تا حد زیادی به طرح رنگ بستگی دارد. رنگی که قرار است از آن استفاده کنید روی تمام تزئینات ساختمان تاثیر خواهد گذاشت. به همین جهت انتخاب رنگ بسیار حائز اهمیت است. اما قبل از انتخاب، باید انواع رنگ های موجود در بازار مانند انواع رنگ ساختمان قابل شستشو و انواع رنگ ساختمانی بلکا را بشناسید.

کدام رنگ را برای طرح های نقاشی ساختمان انتخاب کنیم؟

دو خانواده اصلی رنگ وجود دارد: رنگ پایه آب و رنگ پایه روغن. با این حال، مقوله های زیست محیطی دیگری ظاهر شده اند و به تدریج در حال افزایش هستند. در اینجا رنگ های اصلی که در بازار پیدا خواهید کرد عبارتند از:

رنگ ساختمانی آکریلیک

این دسته از رنگ های پایه آب بسیار محبوب هستند زیرا بسیار سریع اعمال می شوند و خشک می شوند. در واقع، 1 یا 2 ساعت برای خشک کردن آن کافی است. این نوع رنگ مزایای بسیار دیگری نیز دارد. علاوه بر ارائه ثبات رنگ عالی، بی بو است و به راحتی با آب شسته می شود.

علاوه بر این، حاوی حلال های کمی است. این باعث می شود که آسیب کمتری برای سلامتی و محیط زیست داشته باشد. علاوه بر این، طیف بی نهایت رنگ را ارائه می دهد. به همین دلیل است که برای تزئین دیوارهای اتاق غذاخوری و اتاق نشیمن بسیار محبوب است. توجه داشته باشید که انواع خاصی از رنگ های اکریلیک مخصوص اتاق های مرطوب هستند.

رنگ ساختمانی وینیل

رنگ وینیل رنگی است که با چسب رزین وینیل ساخته می شود. قابل استفاده بر روی انواع زیرلایه ها، پوشش بسیار خوبی را ارائه می دهد. این نوع رنگ نیز با خاصیت ارتجاعی بالایی که دارد متمایز می شود. این به شما امکان می دهد به راحتی نقاشی های افکت بسازید.

رنگ روغن

رنگ ساختمانی روغن

از سوی دیگر، رنگ روغن مقاومت بیشتری را نشان می‌دهد و در مقایسه با رنگ‌های پایه آب، رندر بهتری ارائه می‌دهد. با این حال، به دلیل مقدار حلال موجود در آن سمی تر است. دو نوع اصلی رنگ روغن وجود دارد:

رنگ گلیسروفتالیک

این رنگ به دلیل مقاومت بالا در برابر رطوبت مورد قدردانی قرار گرفته است. به همین دلیل است که اغلب برای رنگ آمیزی حمام استفاده می شود. علاوه بر ارائه رندر عالی، به راحتی شستشو می شود. با این حال، بسیار آهسته خشک می شود (معمولا در عرض 24 ساعت). علاوه بر این، این نوع رنگ به دلیل حلال زیادی که دارد، بوی تند می دهد. رنگ گلیسروفتالیک ساختمانی نیز برای سلامتی بسیار خطرناک است.

رنگ اپوکسی

رنگ رزین  یا اپوکسی ضد آب و به ویژه مقاوم است. اغلب در فضای باز استفاده می شود. در پوشش کف های صنعتی نیز بسیار محبوب است. همچنین توجه داشته باشید که رنگ اپوکسی بسیار سمی است. به همین دلیل است که استفاده از آن مستلزم پوشیدن ماسک است.

علاوه بر این دو خانواده بزرگ، دسته بندی های دیگری مانند رنگ های طبیعی، رنگ های مخلوط یا حتی آلکیدها نیز وجود دارد.

انواع رنگ برای مصارف خارجی و داخلی چیست؟

استفاده از رنگ در کارهای ساختمانی، تعمیر و طراحی بسیار گسترده است. تولید کنندگان رنگهای ساختمانی پوشش صدها نوع رنگ، لاک و سایر مواد پوششی ایجاد کرده اند که می توان آنها را به چند گروه تقسیم کرد. طبقه بندی را می توان با توجه به ویژگی های مختلف ترکیب، نوع پایه (ماده تشکیل دهنده فیلم)، هدف، نوع سطح تکمیل انجام داد.

در خانواده رنگ های ساختمانی و خاص، چهار گروه رنگ رایج ترین هستند:

  • امولسیون
  • آلکیدی
  • چسب
  • سیلیکات

به نوبه خود، آنها بر اساس نوع حلال تقسیم می شوند، به عنوان مثال، روغن، نیتروسلولز، محلول در آب و غیره. اما چهار گروه طبقه بندی اول برای تعیین منطقه استفاده از رنگ، ویژگی های اصلی و امکانات ناشی از علامت گذاری کاملا کافی است.

رنگ های امولسیونی و پراکنده، محلول در آب

این نوع رنگ ها یکی از دوستدار محیط زیست هستند. مسئله این است که اساس آنها آب خالص است که با تبخیر شدن آن به کسی آسیبی نمی رساند، چه در حین کار و چه در هنگام خشک شدن. یکی از ویژگی های چنین رنگ هایی ساختار داخلی آنها است. رزین های اکریلیک و مشتقات آنها یا مولکول های پلی وینیل کلرید در آب محلول نیستند، آنها به شکل امولسیون یا پراکندگی (گلوله های کوچک) معلق هستند.

پس از اعمال بر روی سطح، این دانه ها روی آن آغشته می شوند، ادغام می شوند و یک فیلم یکپارچه، از نظر مکانیکی قوی و مقاوم در برابر تأثیرات خارجی با ماهیت متفاوت تشکیل می دهند. پس از خشک شدن، اجزای تشکیل دهنده فیلم نسبت به آب بی تفاوت بوده و در آن حل نمی شوند. مسلما، برخی از رنگ‌ها را می‌توان با محصولات خانگی معمولی و آب گرم شست، اما بیشتر رنگ‌های مبتنی بر آب، پوشش‌های سطحی ایجاد می‌کنند که به راحتی شسته می‌شوند، حتی با ساینده‌های سبک.

رنگ های امولسیونی، پراکندگی و لاتکس محلول در آب تقریبا برای همه انواع مواد مناسب هستند: آجر، بتن، چوب، دیوار خشک، بتونه و گچ، فلز، تخته سه لا و تخته فیبر، تخته خرده چوب.

رنگ ساختمان

تفاوت بین امولسیون و پراکندگی تقریبا متفاوت است. و هر یک از این حالت‌ها اختلاط دو یا چند مایع را تعیین می‌کند که در سطح شیمیایی برهم‌کنش ندارند. بنابراین، رنگ های پراکنده و امولسیونی باید قبل از استفاده کاملا مخلوط شوند.

روی رنگ‌ها و لاک‌های براق از قبل رنگ‌شده، و همچنین روی سطوح شیشه، کاشی و سرامیک، آنها باید با احتیاط اعمال شوند. فقط در صورتی که این مواد در دستورالعمل‌ها برای نوع رنگ مورد نظر ذکر شده باشد. در بیشتر موارد از رنگ های امولسیونی برای رنگ آمیزی کافی مواد متخلخل استفاده می شود. از این رنگ ها می توان به عنوان پایه ای برای رنگ آمیزی با رنگ و لاک الکیدی استفاده کرد.

برای کسب اطلاعات بیشتر از قیمت طرح های جدید رنگ آمیزی ساختمان می توانید با مشاورین مجموعه دلیناکو تماس حاصل نماید.

چقدر این پست مفید بود؟

روی یک ستاره کلیک کنید تا به آن امتیاز دهید!

میانگین امتیاز 5 / 5. تعداد آرا: 1

تا الان رای نیامده! اولین نفری باشید که به این پست امتیاز می دهید.