کاربرد انواع رنگ ها در محل های مختلف

رنگ های دیواری که فضایی کاملا متفاوت به خانه شما می بخشند، علاوه بر محافظت از دیوارهای شما در برابر عوامل خارجی، از جمله ترندهای دکوراسیون منزل در سال های اخیر هستند. در مقایسه با سال های گذشته، امروزه رنگ های دیوار را می توان به روش های مختلفی اجرا کرد. به عنوان مثال، رنگ […]

فهرست عناوین کاربرد انواع رنگ ها در محل های مختلف

رنگ های دیواری که فضایی کاملا متفاوت به خانه شما می بخشند، علاوه بر محافظت از دیوارهای شما در برابر عوامل خارجی، از جمله ترندهای دکوراسیون منزل در سال های اخیر هستند. در مقایسه با سال های گذشته، امروزه رنگ های دیوار را می توان به روش های مختلفی اجرا کرد. به عنوان مثال، رنگ آمیزی قسمت های پایین و بالایی دیوارها به رنگ های مختلف که هماهنگ باشند، اعمال رنگ متفاوت بر روی یک دیوار اتاق و همچنین کاربرد تکنیک هندسی رنگ و نوار توجه را به خود جلب می کند.
البته اینکه کدام نوع رنگ را ترجیح می دهید به همان اندازه مهم است که برای رسیدن به فضای رویایی خود خانه خود را با کدام رنگ تزئین کنید. در این مرحله، باید مناطق استفاده و خواص رنگ ها را بشناسید. زیرا وقتی به “رنگ” فکر می کنید، اولین چیزی که به ذهن شما می رسد رنگ دیوار است، اما انواع رنگ نیز در مناطق مختلف استفاده می شود و رنگی که خریداری می کنید ممکن است برای دیوار شما مناسب نباشد، زیرا قیمت آن مقرون به صرفه تر است .
کاربرد رنگ
اکنون، بیایید جزئیات مربوط به انواع رنگ نانو، مناطق استفاده و خواص را در این راستا به اشتراک بگذاریم.
برای اطلاعات بیشتر می توانید به تولید کننده انواع رنگ عایق رطوبتی نانو (دلیناکو) مراجعه نماید.

رنگ مبتنی بر آب و مصنوعی چیست؟

رنگ ها را می توان بر اساس تینر قرار داده شده در رنگ طبقه بندی کرد. تولید محصول. اگر از آب به عنوان تینر استفاده شود به آن رنگ پایه آب و اگر از تینر مصنوعی استفاده شود به آن رنگ مصنوعی می گویند.

خواص رنگ ها با توجه به درخشندگی آنها چیست؟

ممکن است متوجه شده باشید که برخی از رنگ ها براق هستند، در حالی که برخی دیگر مات تر هستند. برندها محصولات خود را دسته بندی می کنند تا این تمایز بین رنگ های رنگ روشن شود. در برخی از برندها ممکن است دسته بندی های میانی وجود داشته باشد یا در نام ها تفاوت هایی وجود داشته باشد.
رنگ های مات: به پنهان کردن عیوب روی دیوارها کمک می کند. از آنجایی که مات هستند، انعکاس روی دیوار ایجاد نمی کنند.

رنگ‌های مات ابریشمی: این نام را به این دلیل گرفته است که روکش مات ابریشمی بین مات و نیمه مات ارائه می‌کند. پاک شوندگی راحت. به همین دلیل می توان آن را در قسمت های پرکاربرد مانند اتاق نشیمن و نشیمن استفاده کرد.
رنگ های نیمه کدر: در بین مردم به رنگ ساتن نیز معروف است. پاک شوندگی راحت. نسبت به سایر رنگ های مات دارای اثرات بازتابی بیشتری است.
رنگ های براق: ظاهری درخشان دارد، می تواند عیوب را نشان دهد. به طور کلی در فضاهایی مانند آشپزخانه، طاق، درب استفاده می شود.
رنگ های نیمه براق: نوعی رنگ است که نسبت براقیت کمتری دارد و در نتیجه تأثیر بازتابش کمتری نسبت به رنگ های براق دارد.

ویژگی های انواع رنگ ساختمانی چیست؟

بیایید به جزئیات در مورد نام و خواص انواع رنگ نانو ساختمانی نگاه کنیم.
رنگ های داخلی
رنگ ساختمانی
اینها رنگ هایی هستند که هنگام رنگ آمیزی دیوارهای خانه استفاده می کنید. هنگام انتخاب رنگ خانه، باید مطابق با ویژگی های رنگ تصمیم بگیرید.
رنگ پرایمر: باعث می شود که نوع رنگ اعمال شده بهتر به دیوار بچسبد و ماندگاری آن را افزایش دهد. رنگ پرایمر قبل از رنگ آمیزی به پایین دیوار زده می شود.
رنگ ساتن: نوعی رنگ نیمه مات است که تا سالیان متمادی دوام دارد. برای اینکه رنگ های ساتن روی دیوار زیبا به نظر برسند، دیوار باید صاف باشد. می توان آن را پاک کرد.
رنگ اکریلیک: رنگی بر پایه آب است و به رنگ پلاستیک نیز معروف است. به سرعت خشک می شود و در هنگام استفاده نسبت به رنگ های دیگر بوی بسیار کمتری می دهد.
رنگ روغن: همچنین به عنوان رنگ مبتنی بر حلال شناخته می شود. بافتی براق دارد و سریع خشک می شود. خانه هایی که از رنگ روغن استفاده می شود به دلیل بوی شدید آن باید به اندازه کافی تهویه شوند. میزان استفاده به عنوان رنگ دیوار کم است.
رنگ های بیرونی
آنها رنگ هایی هستند که برای تزئین و محافظت از نمای بیرونی ساختمان ها استفاده می شوند.
رنگ اکریلیک: اگرچه رنگ اکریلیک یک نوع رنگ مفید برای فضای داخلی است، اما رنگ اکریلیک برای نمای بیرونی مفید نیست زیرا خاصیت دفع آب ندارد.
رنگ سیلیکونی: رنگ های سیلیکونی با خاصیت دفع آب مشکلی مانند تورم ندارند. بنابراین می توان از آن برای مدت طولانی استفاده کرد.
رنگ دانه ای: این نوع رنگ در صورت وجود نوسانات در نمای بیرونی ساختمان ایده آل است. نمای بیرونی برجسته و بافت دار را ارائه می دهد.
رنگ الاستیک: رنگی است که برای جلوگیری از ترک هایی که ممکن است به دلیل وضعیت “ته نشینی ساختمان” ایجاد شود ممکن است در طول زمان در صورت نوساز بودن ساختمان ایجاد شود، استفاده می شود.

رنگ های سطح چوب دلینا کو

نوعی رنگ است که برای تغییر رنگ، تزئین یا نگهداری روی سطوح چوبی استفاده می شود.
رنگ اکریلیک: رنگ های اکریلیک پایه آب نیز برای رنگ آمیزی سطوح چوبی مناسب هستند.
رنگ روغن: یکی دیگر از رنگ هایی که می توان روی وسایل چوبی خانه رنگ کرد، رنگ روغنی است. اما شایان ذکر است که بوی آن سنگین است.
رنگ های سرگرمی: در عین حال که هوای مورد استفاده را تغییر می دهد، زمان خوبی را نیز فراهم می کند. اگر می‌خواهید اطلاعات دقیقی در مورد رنگ‌های سرگرمی و انواع آن‌ها به دست آورید، می‌توانید مقاله ما را بخوانید: «وقت خوبی دارید، خانه‌تان را رنگ کنید: رنگ‌های سرگرمی».
لاک ها: چوب را زیباتر و محافظت شده تر می کند. گزینه های شفاف و رنگی انتخاب مناسب برای دکوراسیون خود را آسان می کند.

رنگ های سطوح فلزی

آهن‌کاری روی پنجره‌ها، لوله‌های فلزی داخل خانه… رنگ‌های سطوح فلزی به شما این امکان را می‌دهند که این قسمت‌ها را رنگ آمیزی کنید و آن‌ها را زیباتر کنید.
رنگ اکریلیک نانو: مخصوصا برای رنگ آمیزی فلزات در داخل خانه استفاده می شود، زیرا سریع خشک می شود و بو نمی دهد.
رنگ روغنی: پرکاربردترین نوع رنگ روی سطوح فلزی است. در هوای آزاد به دلیل بوی شدید آن بر فلزات ترجیح داده می شود.
رنگ سلولزی: رنگی از نوع صنعتی است که عموما با تفنگ اسپری اجرا می شود. به سرعت خشک می شود، اما استفاده از آن در فضای باز ترجیح داده می شود، زیرا به سختی پیدا می شود و بوی زیادی متصاعد می شود.
قیمت رنگ بیرونی
اسپری رنگ فلزی: شاید نام اسپری رنگ را شنیده باشید. با این محصولات می توانید قسمت های مختلفی مانند پلاستیک، چوب، دیوارها را رنگ آمیزی کنید. از طرف دیگر رنگ های اسپری فلزی نوعی رنگ هستند که در آن سطوح فلزی مانند رادیاتور و وسایل سفید رنگ آمیزی می شود و می تواند کاربرد کاملی را ارائه دهد. به عنوان مثال، می توانید کالاهای سفید خود را رنگ کنید که قدیمی به نظر می رسند اما همچنان با این رنگ ها کار می کنند. اگر می خواهید، «زمان تجدید است: چگونه کالاهای سفید را رنگ کنیم؟ با مطالعه مطالب ما می توانید اطلاعات دقیقی در مورد این اپلیکیشن به دست آورید. در نهایت، اگر می خواهید رنگ های اسپری را ترجیح دهید، فراموش نکنید که باید در فضای باز استفاده کنید. در غیر این صورت، ممکن است در معرض بوی شدید قرار بگیرید.
ایده خوبی است که رنگ مناسبی را انتخاب کنید و فضا یا موردی به سبک رویاهای خود داشته باشید! مواد رنگ و رنگ مناسب نیاز شما در کوچتاش می باشد. به هر حال، قبل از فرآیند رنگ آمیزی خانه، سوال “هزینه رنگ خانه چقدر است؟” ضمنا این نکته را نیز متذکر شویم که ممکن است پاسخ سوال بسته به نوع و مقدار رنگی که انتخاب می کنید متفاوت باشد. می توانید قیمت رنگ هایی که از دلیناکو انتخاب کرده اید را بررسی کنید و همچنین می توانید رنگ مورد نظر خود را در فروشگاه ها دلیناکو در عرض 5 دقیقه آماده کنید.

انواع رنگ بیرونی

قیمت رنگ بیرونی رنگ های خارجی اکریلیک: رنگ بیرونی بر پایه چسب کوپلیمر اکریلیک، پوشش خارجی. این یک رنگ محافظ و تزئینی است که به راحتی اعمال می شود و پوشش خوبی ایجاد می کند.
انواع رنگ بیرونی رنگ های خارجی سیلیکونی: رنگ خارجی سیلیکونی مبتنی بر چسب کوپلیمر اکریلیک. با خاصیت آب گریز بالایی که دارد، اجازه عبور آب از سطح را نمی دهد.
کاربردهای رنگ خارجی رنگ‌های بیرونی دانه‌دار: این یک رنگ خارجی مات دانه‌دار مبتنی بر کوپلیمر اکریلیک و پایه آب است که با یک غلتک طرح‌دار ظریف و با غلتک طرح‌ریزی شده است.
شرکت های رنگ خارجی رنگ های بیرونی الاستیک: رنگ بیرونی بر پایه اکریلیک و کشسان است، سطوح را تنفس می کند و در برابر تأثیرات خارجی و ترک های مو مقاوم است.

رنگ چیست؟

رنگ چیست
پوشش های شیمیایی متشکل از بایندر، رنگدانه، پرکننده، حلال آب و مواد افزودنی که لایه ای محافظ و تزئینی بر روی سطح اعمال شده تشکیل می دهند، رنگ نامیده می شوند. اجزای اصلی رنگ ها حلال (آب یا حلال های آلی)، بایندر، رنگدانه ها، پرکننده ها و مواد افزودنی است. رنگدانه هایی که باعث ایجاد کدورت، یعنی قدرت پوشش دادن به لایه رنگ می شوند.

چقدر این پست مفید بود؟

روی یک ستاره کلیک کنید تا به آن امتیاز دهید!

میانگین امتیاز 0 / 5. تعداد آرا: 0

تا الان رای نیامده! اولین نفری باشید که به این پست امتیاز می دهید.