نقاشی ساختمان با رنگ صنعتی

تمام رنگ نوعی ماده کمی ضخیم و کاملا مایع است که اغلب برای دادن نوعی رنگ به یک شی، دیوار و موارد دیگر استفاده می شود. سالانه افراد زیادی برای تزیین خانه خود گالن رنگ با رنگ های مختلف می خرند و سبکی متفاوت و با طراوت به خانه می دهند، اما همه رنگ ها […]

فهرست عناوین نقاشی ساختمان با رنگ صنعتی

تمام رنگ نوعی ماده کمی ضخیم و کاملا مایع است که اغلب برای دادن نوعی رنگ به یک شی، دیوار و موارد دیگر استفاده می شود. سالانه افراد زیادی برای تزیین خانه خود گالن رنگ با رنگ های مختلف می خرند و سبکی متفاوت و با طراوت به خانه می دهند، اما همه رنگ ها صرفا برای اهداف تزئینی استفاده نمی شوند. رنگ هایی وجود دارند که با ویژگی های خاص خاصی تولید می شوند تا الزامات ایمنی را برآورده کنند، مانند رنگ صنعتی در ساختمان .
انواع رنگ
انواع رنگ ها از محصولات مختلفی ساخته می شوند مانند: رنگدانه هایی که به صورت پودر در می آیند و به رنگ رنگ و شفافیت می بخشند، چسب هایی که وظیفه چسبندگی رنگدانه ها به لحظه ایجاد لایه رنگ را بر عهده دارند، حلال هایی که اجازه می دهند رنگ ها بایندرها بسته به حالت جامد یا مایع بودن حل می شوند و سیال می شوند و نرم کننده ای که باعث انعطاف پذیری مواد می شود. با این حال، چند نوع را می توان تشخیص داد.

شما دوستان عزیز می توانید برای رنگ حیاط ساختمان و رنگ حفاظ ساختمان با کارشناسان دلیناکو تماس حاصل نماید.

انواع رنگ های صنعتی در ساختمان سازی

انواع رنگ های ساختمانی با توجه به ناحیه یا شیئی که قرار است رنگ آمیزی شود متفاوت است، نمی توان همه چیز را با همان رنگ رنگ آمیزی کرد، بنابراین در اینجا به آنها اشاره می کنیم.

  • رنگ تمپر: برای دیوارهای داخلی استفاده می شود، نفوذپذیر و متخلخل است بنابراین قابل شستشو نیست و برای مکان های خارجی که در معرض باران هستند توصیه نمی شود.
  • رنگ پلاستیک: در حمام ها و آشپزخانه هایی که بخار زیادی دریافت می شود توصیه نمی شود، از لکه ها پاک می شود و در مکان هایی مانند اتاق نشیمن یا اتاق خواب استفاده می شود.
  • رنگ اکریلیک: در برابر آب مقاومت می کند، قابل شستشو است، می توان از آن در داخل یا خارج سازه استفاده کرد، هرچند اگر در معرض نور خورشید قرار گیرد درخشندگی خود را از دست می دهد.
  • رنگ مصنوعی: عموما برای محافظت از سطوحی مانند چوب و فلز استفاده می شود، خیلی سریعتر از اکریلیک خشک می شود و هم در داخل و هم در فضای باز قابل استفاده است.
  • رنگ سیمانی: در برابر فرسایش و سایش ناشی از تغییرات آب و هوایی مقاومت می کند. عموما در فضای باز و روی سطوح تا حدی ناهموار استفاده می شود تا بدون عارضه بچسبد. نقاشی صنعتی در ساختمان سازی اغلب از این ماده استفاده می کند.
  • رنگ آهکی: این نوع رنگ ضد عفونی کننده است و در فضای باز استفاده نمی شود زیرا در تماس با باران بدون توجه به اینکه مواد ثابت کننده به رنگ اضافه کرده باشند آن را تمیز می کند.
  • نقاشی تزئینی: معمولا از سنگ مرمر تقلید می کنند و دارای روکش های قدیمی و روستایی هستند.

نقاشی صنعتی در ساختمان چیست

نقاشی صنعتی
رنگ‌آمیزی صنعتی در ساخت و ساز در انتخاب محصولاتی که در ساخت‌وسازهای مختلف مورد استفاده قرار می‌گیرد بسیار انتخابی است. به عنوان مثال، رنگ صنعتی ضد خوردگی برای جلوگیری از آسیب دیدن قطعات یا سازه های فلزی که مخصوصاً در فضای باز (تکل های چراغ، لوله ها، پل ها و غیره) قرار دارند، از نامطلوب بودن محیط و زنگ زدگی وجود دارد.

این رنگ ها از استاندارد ISO 12944 پیروی می کنند و کاملا مطابق با استاندارد ضد خوردگی هستند. به همین ترتیب، آنها به طور کلی پوشش پلی اورتان را ارائه می دهند، ضخیم هستند و حاوی ترکیبات محافظ دیگری هستند. در نمونه‌های دیگر می‌توان به روسازی‌های پیوسته اشاره کرد، در اینجا می‌توانید اطلاعات بیشتری در مورد آن پیدا کنید ، که معمولاً دارای پوشش کوارتز هستند که اغلب در زمین‌های ورزشی دیده می‌شود. این محصولات از رزین های اپوکسی، پلی اورتان، سیمانی و رزین های متاکریلات ساخته شده اند. آنها معمولاً در برابر سایش، مالش و ریختن سایر مواد شیمیایی یا روغن بسیار مقاوم هستند.

از طرفی رنگ صنعتی در ساختمان سازی به دلیل مواد عالی و ترکیبات مستحکم و مقاومی که دارد حتی برای تزیین، تابلوسازی و مضمون سازی نیز استفاده می شود. این بدان معناست که علاوه بر اینکه یک رنگ بسیار مقاوم و کاربردی است، همه کاره است.

مزایای رنگ مبتنی بر آب برای صنعت

رنگ های پایه آب یا رنگ های محلول در آب به طور فزاینده ای در نقاشی های صنعتی وجود دارند. گرایش در بخش نقاشی صنعتی به سمت پایداری از طریق استفاده از منابعی که بیشتر به محیط زیست و سلامت مردم احترام می گذارد، اشاره دارد.

جایگزینی حلال های آلی به جای آب همیشه برای تولید کنندگان رنگ و همچنین برای خود کاربران ایده بسیار جذابی بوده است . در مقاله زیر قصد داریم به بررسی جنبه‌ها و مزایای اصلی این نوع رنگ و همچنین توصیه‌هایی برای استفاده از رنگ‌های پایه آب در بخش‌های مختلف بپردازیم.

رنگ پایه آب برای صنعت چیست؟

رنگ پایه آب نوعی پوشش است که باید با آب تصفیه شده یا محصول آبی رقیق شود تا ویسکوزیته آن تنظیم شود.

اتحادیه ایران در سال‌های اخیر دستورالعمل‌های متعددی را تدوین کرده است که بر روی منابع، ترکیبات آلی فرار عمل می‌کنند. هدف کاهش انتشار آنها در جو است.

این دستورالعمل ها بر ساخت، بازاریابی و کاربرد رنگ ها، لاک ها و محصولات مرتبط تأثیر می گذارد. جایگزین احتمالی برای کاهش انتشار و یا مطابقت با محدودیت های تعیین شده توسط قوانین جدید عبارت است از کاهش نسبت حلال ها در فرمولاسیون.

مزایای رنگ های محلول در آب

رنگ محلول در آب
استفاده از رنگ های محلول در آب در صنعت دارای مزایای بی شماری است که از جمله آنها می توان به موارد زیر اشاره کرد:

آنها امن تر هستند

  • رنگ های محلول در آب ایمنی کار را بهبود می بخشد ، زیرا سمیت کمتری دارند و خطرات سلامتی را کاهش می دهند.
  • آنها قابل اشتعال نیستند، که منجر به کاهش میزان تصادف می شود.
  • ذخیره سازی آن خطری ندارد، خطر انفجار وجود ندارد.
  • آنها در مقایسه با آنالوگ های مبتنی بر حلال خود محدودیت حمل و نقل ندارند.
  • انتشار بو کمتری دارند.

آنها با آب رقیق می شوند

رنگ های صنعتی مبتنی بر آب عمدتا از آب تشکیل شده اند. به همین دلیل آنها با این مایع رقیق می شوند و کیفیت بالای خود را بدون تغییر حفظ می کنند و باعث صرفه جویی قابل توجهی در حلال می شوند.

آنها پایدارتر هستند

  • آنها سازگارتر با محیط زیست هستند
  • آنها اجازه انطباق با دستورالعمل های جدید محیط زیست را می دهند.
  • رنگ‌های محلول در آب گام بزرگی در کاهش انتشار ترکیبات آلی فرار به اتمسفر هستند، زیرا دارای محتوای حلال کمتری هستند. بنابراین، آنها بسیار پایدارتر هستند.

نحوه اعمال رنگ بر پایه آب در بخش صنعتی

قبل از تصمیم گیری در مورد محصول ایده آل برای استفاده بسته به سطح رنگ آمیزی، لازم است جنبه های زیر را بدانید:

  • اطلاعات در مورد سطح مورد رنگ آمیزی و پیش تصفیه سطح موجود .
  • تجهیزات کاربردی و تجهیزات خشک کردن.
  • زمان پذیرفته شده برای دستکاری.
  • الزامات فیزیکوشیمیایی پوشش

به طور کلی، رنگ‌های محلول در آب خشک‌شونده در هوا، به امکانات کافی برای دستیابی به زمان‌های قابل قبولی برای جابجایی و خشک کردن نیاز دارند.

در کاربرد رنگ ساختمانی بر پایه آب، سطوحی که قرار است رنگ آمیزی شوند باید کاملا چربی زدایی شده و عاری از زنگ زدگی، گرد و غبار یا کثیفی باشند.
رنگ سنجی

از طرف دیگر، انجام یک نظافت قبلی برای رسیدن به یک پایان خوب بسیار مهم است. سطوحی که قرار است رنگ آمیزی شوند باید کاملا چربی زدایی و عاری از زنگ زدگی، گرد و غبار یا کثیفی باشند. تمیز کردن ضعیف باعث خیس شدن ضعیف ساپورت می شود.

در مورد فرآیند رنگ پایه آب، شرایط زیر باید در نظر گرفته شود:

دمای توصیه شده برای استفاده بین 15 تا 25 درجه سانتیگراد است و برای تبخیر سریع توصیه می شود تهویه با هوای غیراشباع داشته باشید. تنظیم رطوبت محیط راحت است تا بتوانید بین 40 تا 80 درصد RH کار کنید. با رطوبت کمتر، خطر سمپاشی خشک وجود دارد. از تبخیر بالای 80 درصد جلوگیری می شود.

با توجه به فرآیند فیزیکی تبخیر آب، استفاده از غرفه هایی با تامین هوای گرم و مکش، حذف آن از فیلم را تسهیل می کند.

در مورد استفاده از تجهیزات کاربردی، باید در نظر داشت که:

کلیه تجهیزات و اجزای در تماس با آب باید از فولاد ضد زنگ یا پلاستیک ساخته شده تا از زنگ زدگی جلوگیری شود. برای استفاده از رنگ‌های دو جزئی و همچنین برای سیستم‌های مبتنی بر حلال، واحدهای دوز خودکار می‌توانند با به حداقل رساندن ضایعات، به مخلوطی همگن و صرفه‌جویی در محصول دست یابند.

سیستم رنگ سنجی: چیست و چرا به آن نیاز دارید؟

ما تیمی از محققان داریم که به طور انحصاری به توسعه محصولات و راه حل های جدید اختصاص یافته اند و به طیف گسترده ای از محصولات مبتنی بر آب دست می یابند که به ما امکان می دهد نیازهای مختلف مشتریان را برطرف کنیم. این نوع پوشش در بخش های مختلفی مانند صنعت خودروسازی، کارهای عمومی، ساخت و ساز، ماشین آلات و تجهیزات صنعتی و غیره کاربرد دارد.

مقالات ما را دنبال کنید: قیمت رنگ پایه آب

 

 

چقدر این پست مفید بود؟

روی یک ستاره کلیک کنید تا به آن امتیاز دهید!

میانگین امتیاز 0 / 5. تعداد آرا: 0

تا الان رای نیامده! اولین نفری باشید که به این پست امتیاز می دهید.