رنگ آنتی باکتریال-کاربرد و بازار فروش رنگ آنتی باکتریال

هزاران سال است که از رنگ برای تزیین و تزیین فضاهایی که در آن زندگی، کار و بازی می کنیم استفاده می شود. ما می بینیم که نقاشی دیواری برای مردم چقدر مهم است، از دیوارهای غارهای ماقبل تاریخ گرفته تا تبدیل خانه های مدرن امروزی به یک تصویر زیبایی شناختی. امروزه تنها تغییر رنگ […]

فهرست عناوین رنگ آنتی باکتریال-کاربرد و بازار فروش رنگ آنتی باکتریال

هزاران سال است که از رنگ برای تزیین و تزیین فضاهایی که در آن زندگی، کار و بازی می کنیم استفاده می شود. ما می بینیم که نقاشی دیواری برای مردم چقدر مهم است، از دیوارهای غارهای ماقبل تاریخ گرفته تا تبدیل خانه های مدرن امروزی به یک تصویر زیبایی شناختی. امروزه تنها تغییر رنگ دیوارها کافی نیست، رنگ ها اکنون محافظ هستند و ویژگی های زیادی دارند. افزودنی های رنگ آنتی باکتریال مواد فعال خاصی هستند که برای مقاوم کردن رنگ در برابر میکروب ها در طول تولید رنگ استفاده می شوند.

رنگ آنتی باکتریال محافظت دائمی در برابر میکروب ها ایجاد می کند

رنگ انتی باکتریال
افزودنی‌های رنگ ضد میکروبی که از نظر علمی ثابت شده‌اند، محافظت پایدار و مؤثری در برابر باکتری‌ها، کپک‌ها و قارچ‌های مضر ایجاد می‌کنند و در نهایت به کاهش لکه‌ها، بوها و خرابی مواد روی هر سطحی که روی آن اعمال می‌شود کمک می‌کنند.
می توان از آن بر روی عناصر داخلی ساختمان مانند گچ، بتونه و بتن که نیاز به محیطی بهداشتی دارند استفاده کرد. می توان با خیال راحت در بیمارستان ها، اتاق های عمل، موسسات بهداشتی، روی سطوحی که نیاز به محیطی بهداشتی دارند مانند مدارس، مهدکودک ها، اتاق های کودکان، مراکز تولید مواد غذایی و کارخانه های داروسازی استفاده کرد.
معمولا بیمارستان ها رنگ های ضد باکتری را برای ایمن و تمیز نگه داشتن بیمارستان ها ترجیح می دهند. رنگ های آنتی باکتریال فرمولی دارند که به لطف عواملی که دارند، توانایی رشد میکروارگانیسم ها را کاهش می دهد. نه تنها باکتری ها را مهار می کند بلکه از رشد کپک و کپک نیز جلوگیری می کند. رنگ های آنتی باکتریال همیشه باید توسط یک تیم حرفه ای نقاشی به درستی و دقیق اعمال شوند.

بیشتر بخوانید: عایق حرارتی نانو

رنگ آنتی باکتریال دوام بیشتری دارد

رنگ های آنتی باکتریال به دلیل مواد افزودنی موجود در آنها برای مدت طولانی تغییر رنگ نمی دهند. انعطاف پذیر، مقاوم در برابر محو شدن. ماندگاری آن نسبت به سایر رنگها در برابر مشکلات محیطی بیشتر است.

رنگ آنتی باکتریال بخشی از بازار رو به رشد است

بازار رنگ انتی باکتریال
امروزه توجه روزافزون به نظافت و بهداشت در محیط های مختلف باعث رشد سریع این صنعت شده است. بیمارستان‌ها، مدارس، خانه‌های سالمندان، مهدکودک‌ها و مراکز تولید مواد غذایی محیط‌های بهداشتی حیاتی هستند. بسیاری از باکتری ها و ویروس ها می توانند 24 تا 72 ساعت روی سطوح باقی بمانند. علاوه بر این، شیوع روزافزون مقاومت آنتی‌بیوتیکی و کاهش اثر عوامل پاک ‌کننده بر کلونیزاسیون میکروبی، شرکت‌های رنگ ‌سازی را به تولید افزودنی‌های ضد باکتری رنگ موثر برای ادغام در رنگ‌های خود سوق داده است.
استفاده از محصولات آنتی باکتریال در سطوحی که نیاز به محیطی بهداشتی دارند بسیار مهم است. اگر می خواهید از محصولات آنتی باکتریال استفاده کنید، می توانید رنگ آنتی باکتریال پرمولیت را امتحان کنید .

بیشتر بخوانید: عایق نانو دو جزئی

فناوری ضد میکروبی چیست؟

فناوری ضد میکروبی دانش، تخصص و روش‌های جمعی را در استفاده از افزودنی‌ها برای ایجاد محصولاتی که به طور مداوم در برابر میکروب‌ها محافظت می‌شوند، تعریف می‌کند.

ضد میکروبی یعنی چه؟

اصطلاح ضد میکروبی برای توصیف موادی به کار می رود که قدرت کاهش حضور میکروب هایی مانند باکتری ها و کپک ها را دارند.

چه نوع عوامل ضد میکروبی موجود است؟

بسیاری از مواد مانند ضدعفونی کننده ها، آنتی بیوتیک ها و افزودنی های ضد میکروبی طبیعی به عنوان ضد میکروبی تعریف می شوند.

چه نوع افزودنی های ضد میکروبی موجود است؟

به طور عمده چهار نوع اصلی از افزودنی های ضد میکروبی مبتنی بر فناوری های یون نقره، مس، روی و آلی وجود دارد:
• افزودنی‌های ضد میکروبی یون نقره: مناسب برای استفاده در طیف گسترده‌ای از مواد و کاربردها، از جمله رنگ‌ها، پوشش‌ها، منسوجات، پلیمرها و دیگر انواع مواد.
• افزودنی های ضد میکروبی روی: یک ترکیب ضد باکتری و ضد قارچ شناخته شده است.
• افزودنی های ضد میکروبی مس: برای استفاده در بسترهایی مانند رنگ ها، پوشش ها و پلیمرها برای محافظت ضد میکروبی در کاربردهای حفاظتی و بهداشتی بسیار مناسب است.
• افزودنی های ضد میکروبی آلی: بیوسیدهای فنلی، ترکیبات آمونیوم چهارتایی QAC یا QUAT و قارچ کش ها (تیابندازول) در این گروه قرار می گیرند.

آیا داروهای ضد میکروبی همه یکسان هستند؟

بسیاری از مواد ضد میکروبی هستند، اما عملکرد، کاربرد و دوام آنها جهانی نیست. هر چیزی «ضد میکروبی» روی میکروب ها تأثیر دارد، اما اصطلاح ضد میکروبی معیاری برای عملکرد نیست.

تفاوت بین ضد میکروبی و آنتی باکتریال چیست؟

یک ضد میکروبی در برابر طیف وسیعی از میکروب ها موثر است: این شامل باکتری ها، کپک ها، قارچ ها و ویروس ها می شود. از سوی دیگر، عامل ضد باکتری تنها در برابر باکتری ها موثر است.فناوری ضد میکروبی را می توان برای طیف وسیعی از محصولات از جمله پلاستیک، رنگ، منسوجات، سرامیک و کاغذ تولید کرد. برای اطلاعات بیشتر به صفحه مواد قابل ساخت نگاهی بیندازید .

قیمت رنگ تزئینی آنتی باکتریال

قیمت رنگ آنتی باکتریال
برای کسانی که می خواهند انواع رنگ های گفته شده را داشته باشند و ظاهری دکوراتیو در خانه خود داشته باشند، کنجکاوترین نکته است. قیمت رنگ های آنتی باکتریال قیمت هایی است که با توجه به منطقه مورد استفاده و نوع رنگ متفاوت است. به همین دلیل نمی توان در مورد قیمت رنگ های آنتی باکتریال اطلاعات روشنی ارائه داد.
برای کسب اطلاعات بیشتر در مورد این قیمت ها رنگ های آنتی باکتریال می توانید با ما تماس بگیرید. حالا بیایید همه افراد کنجکاو در مورد رنگ های آنتی باکتریال را با هم بررسی کنیم.

بیشتر بخوانید: قیمت عایق نانو

قابلت رنگ های آنتی باکتریال چیست؟

مزایای رنگ انتی باکتریال
آنتی باکتریال که اخیرا توجه زیادی را به خود جلب کرده است با ساختار فوق العاده رنگارنگ خود جلب توجه می کند. در این راستا آنتی باکتریال که دارای ویژگی تغییر جو محیطی هستند که در آن قرار دارند در برابر خطوط پایه دار نیز بسیار مقاوم هستند.
رنگ های آنتی باکتریال به طور کلی خاصیت شستشو دارند. به همین دلیل می توان آن را به راحتی در نماهای داخلی و خارجی اجرا کرد. رنگ‌های آنتی باکتریال، که اغلب حتی در مکان‌های عمومی ترجیح داده می‌شوند، دارای تفاوت‌های ظریف و نور منحصر به‌ فردی هستند. با این رنگ ها که رنگ ها و نقش های متفاوتی دارند، می توان ظاهری بسیار تزیینی و شکیل در محیط ها ایجاد کرد.
برخی از ویژگی های رنگ های آنتی باکتریال به شرح زیر است:
• از نوع رنگ های پایه آب است.
• تولید شده با استفاده از مواد طبیعی.
• یک نوع رنگ فوق العاده مناسب برای سطوح داخلی و خارجی می باشد.
• ساختاری بی بو دارد.
• خاصیت آنتی باکتریال دارد. این امر تا حد زیادی از تشکیل کپک و قارچ جلوگیری می کند.
• سطحی براق و سخت دارد.
• بافت آن به طور کلی شبیه سنگ مرمر است.
• سطوح داخلی را بسیار گسترده تر نشان می دهد.
• دارای کثیفی و گرد و غبار باشد.
• بسیار راحت تر از رنگ های دیگر اجرا می شود.

چقدر این پست مفید بود؟

روی یک ستاره کلیک کنید تا به آن امتیاز دهید!

میانگین امتیاز 0 / 5. تعداد آرا: 0

تا الان رای نیامده! اولین نفری باشید که به این پست امتیاز می دهید.